Dom za stare Vita Medialis je nastao sa ciljem da obezbedi ugodan i konforan smeštaj starim licima. Dom za stare Vita Medialis se nalazi u Beogradu, u mirnom delu Mirijeva. Dom za stare Vita Medialis je u potpunosti prilagodjen svim potrebama starih osoba, bilo da su pokretne ili polupokretne.

Dom za stare Vita Medialis nudi smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama.  Kapacitet doma za stare Vita Medialis je 28 korisnika.

Za svakodnevno druženje korisnika obezbedjen je lepo uredjen dnevni boravak gde se sprovode razne zabavne i kreativne radionice za bogat društveni život naših korisnika. To je kutak u kome naši korisnici mogu uživati u društvu svojih vršnjaka, pričati sa njima, zabavljati se uz društvene igre, čitati ili gledati TV.

Dom za stare Vita Medialis poseduje sobe koje imaju dosta dnevne svetlosti i sve sobe su okrečene u prijatne pastelne boje što ih čini veoma prijatnim za boravak. Svaka soba je opremljena kako bi omogućila lakši i ugodniji život korisnika.

Sobe poseduju:

  • udoban krevet sa kvalitetnim dušekom
  • noćni stočić
  • tv

Za naše korisnike je obezbedjeno lepo uređeno dvorište za boravak u prirodi. U toplim danima imaju mogućnost da šetaju, sede i uživaju u letnjikovcu, bašti punoj cveća i zelenila.